OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD CHASE ANTWERPEN - BAIO FUTSAL MORLANWELZ  1-3 (0-0)

DATUM 31-03-2010

DOELPUNTEN 22’ Bachar (1-0), 33’ Salomao (1-1), 34’ Falasque (1-2) en 39’ Neukermans (1-3).

VERSLAG Chase, de ongeslagen leidersploeg in de hoofdklasse, is er woensdagavond niet in geslaagd de 4-2-achterstand na de heenwedstrijd weg te vegen. Het speelde daarvoor te zenuwachtig onbezonnen tegen een degelijk MLZ. Kansen om dat te doen, waren er genoeg. Ook voor MLZ om dat te verhinderen. De eerste helft was slapjes. Na de 0-0 ruststand kende Chase meteen na de hervatting succes via Bachar (1-0). Chase koos nu nog meer uitgesproken voor de aanval maar het leverde niets op. Midden de tweede helft ondervond doelman Morant veel hinder van zijn knie. Dezelfde waaraan hij vorige week tegen Charleroi gekwetst geraakte. Hij werd opgelapt maar kon niet voorkomen dat Salomao hem vloerde (1-1 na 33’) Morant moest dan noodgedwongen naar de bank en Tim Aps kwam in doel. Een minuut later slikte hij al de doodsteek. Chase deed nog alle moeite maar kon het ontij niet meer keren. Neukermans plaatste voor de bezoekers kort voor affluiten de kers op de voor Chase degelijk verzuurde taart.